E-boeken

Hoe werkt e-lezen?

Met de komst van de tablet computer, de I-pad en diens neefjes, ontstaat de mogelijkheid om snel, makkelijk, mooi en interactief in contact te komen met lezers; mede-watersporters.
Tablets bieden mogelijkheden die verder gaan dan een boek of een tijdschrift, zelfs in de digitale vorm van e-boek of e-magazine. Gekoppeld aan ‘social media’, biedt het principe: ‘van watersporters, voor watersporters, door watersporters’ zonder tussenkomst van uitgevers en redacties de mogelijkheid om direct met andere watersporters te communiceren. De e-reader is weliswaar een handig apparaat, maar de beperking om geen kleur, geen internetlinks en geen filmpjes weer te geven, leidt tot de eigentijdse keuze voor de tablet.
Cure Watersportmedia biedt zo een platform voor watersporters, bedrijven en organisaties om hun boodschap, snel, makkelijk en geheel in eigen beheer te kunnen overdragen.

Toch liever een gedrukt boek?

Op de site van onze zusterbedrijven L.J. Harri en Observator vindt u veel informatie over alle gedrukte boeken en zeekaarten die beschikbaar zijn. Veel van de recent verschenen boeken vindt u in onze webshop. 

Vaargidsen

Reisverhalen

Instructie en inspiratie

Kinderboeken

E-boek Maken

Neem contact op
voor meer informatie

Klik hier